Tokyo Hakkında / Tokyo

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Tokyo Uçak Bileti

Tokyo Hakkında / Tokyo Uçak Bileti / Tokyo Online Uçak Bileti / Tokyo Uçak Seferleri

Tokyo Nüfusu; 13,35 Milyon(2014)

Tokyo Yüzölçümü;2.188Km²

TOKYO:

Dünyanın en büyük şehri olan Tokyo 35 milyon nüfusu vardır. Dünyaca ünlü Japon markların merkezidir. Parkları geniş ve güzeldir. Tokyo’da nemli subtropikal iklim vardır. Yazlar sıcak ve nemli kışları ise zaman zaman kar yağışlı ve soğuk  geçer.  Gezmek içide en uygun zamanlar ilkbahar ve sonbahardır. Japon yemekleri biraz ilginç olabilir ama dünyaca ünlü yemek çeşitlerinide bulabilirsiniz tabiki. Genelde konaklama ulaşım ve yemek çok pahalıdır. Ünlü markalar ve alışveriş merkezleri Ginza’da yer alır. İş merkezleride genellikle  Maranouçi semtinde toplanıyor.

HANEDA HAVAALANI

Tokya’ya 14km uzaklıkta  Öta bölgesinde yer almaktadır. Narita Havalinı ile Tokyo’nun ve Japon’yanın en işlek havaalanlarındandır. 2014 yılında 72 milyon yolcu ağırlamıştır. Japonyanın en işlek olması yanı sıra dünya sıralamasında 4’üncüdür.

NARİTA HAVAALANI

Japon’yanın Narita bölgesinin güneydoğusunda yer alan uluslararası havalimanlarından biridir. Haneda ile Tokyo Metropolü’ne hizmet eden 2 büyük halimanından biridir.

ULAŞIM

Metro;  Japon’yanın her şehrinde metro istasyonu bulunur hızlı ve etkili olduğu için çok fazla kullanılmaktadır. JR’a ait Tokyo’daki Yomanote-sen ve Osoko’daki Kanjo-sen çember hatları bulundukları şehir merkezleri etrafında ring yapar. Tokyo’da JR ücretleri 130 yen’den başlamaktadır. Tokyo metrosu içinde 160 yen büyükşehir hatları içinde 170 yenden başlayan ücretleri mesafeye görede değişlik gösterebilir.

Otobüs; bütün şehirlerde mevcuttur ama turist olan kişiler yada Japon’ca konusamayan kişiler için biraz sorun olabilir. Otobüslerde suica kartları kullanılmaktadır. Ziyaretciler tarafından en çok tercih edilen otobüs rotaları ; Toei Bus : ücreti yetişkinler 180 Yen çocuklar için ise 90 Yen’dir

Tokyo Shitamachi Otobüs ( Gezi Otobüsü): üçreti yetişkinler 210 Yen çocuklar için ise 110 Yen’dir

Sky Bus: Günlük üçreti yetişkinler 2500 Yen çocuklar için ise 1200 Yen’dir.

Araç Kiralama; Uluslararası ehliyeti olanlara verilmektedir. Ofislerinin çoğu büyük ve orta seviyeli şehir, havalimanlarında ve büyük tren istasyonundadır.

TOKYODA GEZİLMESİ GEREKEN YERLER;

Shinjuku;  Bu bölge Tokyo’nun en önemli ticaret merkezlerinden biri.Harajuku; Kalabalık olmasına rağmen çok eğlenceli ve şık bölgelerden biri.

Shibuya; “Tokyo” denilince akla ilk gelen ışıklı ve kalabalık kavşakların fotoğraflarının çekildiği yerin Shibuya olduğu oradaki ana meydana varınca hemen anlaşılıyor.

Odaiba; Haritada ve turist kitaplarında çok ilgi çekmeyen bu bölge görülmeden Tokyo hakkındaki fikirler eksik kalır.

Kamkura; 1185 ve 1333 yılları arasında Japonya’nın başkenti olan bu küçük şehir Tokyo’nun güneybatısında yer alıyor.

Fuji;  Hokusai’nin ünlü resimlerinden tanıdığımız Fuji Dağı, Japonya’nın doğasındaki en güzel figürlerden biri. 

Hokan; Doğal parkları ve sıcak su kaynaklarıyla Tokyo’nun hareketliliğinden uzaklaşıp tatil havasına girmek için bire bir olan bu şehir en ünlü özelliği Japon banyolarıyla dolu olması.

HANEDA NARİTA HAVAALANI BİLGİLERİ

Terminal binalarında mağazalar, restorantlar, konferans salonları, alışveriş mağazaları gibi aktiviteler bulunuyor zamanınız çoksa buralarda vakit geçirebilirsiniz. İç Hat ve Dış Hatlar terminali olarak binalar farklı hizmetler veriyor. Narita Havaalanında daha bir çok aktivitede bulunmakta ATM’ler Doviz Bozdurma, masaj, telefon, internet, bebek bakım odası, polis, sağlık klinikleri, çocuk oyun alanları gibi büssürü aktivitede bulunmakta.

En uygun Tokyo uçak bileti

En Uygun İstanbul uçak Bileti

İstanbul Tokyo en uygun uçak bileti bilet11.com da bulabilirsiniz. Bilet11.com en ucuz biletleri sizler için sıralıyor. bilet11.com internet sitesisinden TOKYO uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz. 

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet