Nevşehir

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Nevşehir Uçak Bileti

Nevşehir Hakkında / Nevşehir Uçak Bileti / Nevşehir Online Uçak Bileti / Nevşehir Uçak Seferleri

İç Anadolu'nun turizm cenneti olan ve yıl boyunca hem yurt içinden hem yurt dışından binlerce kişiyi ağırlayan Nevşehir yaklaşık 300.000 nüfusa sahiptir.

Karasal iklimin hakim olduğu Nevşehir'de ani hava değişimliklerine hazırlıklı olmalısınız. Yaz aylarında sabah saatlerinde soğuk, öğle saatlerinde kuru bir sıcak akşam ise serin olan hava, kışın özellikle akşamları dondurucu bir hal alıyor.

Dünyaca ünlü olan Ürgüp Peribacaları, Kapadokya, Ihlara Vadisi, Hacı Bektaş Veli Müzesi gibi birçok turistik bölgeyi gezebileceğiniz Nevşehir'de, el işi halı ve ev yapımı şarap bulabileceğiniz çokça yer bulunuyor. Yürüyüş turları ve at sürme parkurları da sizi Nevşehir'de bekleyen aktivitelerden bazıları. Balon turu denildiğinde akla gelen ilk yer de Kapadokya, kesinlikle hayatınızda en az bir kez denemeniz gereken bir aktivite. Ağpakla, nohutlu yahni ve sütlü çorba yöresel yemeklerden bazılarıdır.

Ürgüp, Hacı Bektaş, Avanos gibi ilçeleri olan Nevşehir'e Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nı kullanarak ve ya karayolu ve demiryolu ile ulaşım mümkün. Şehir içerisinde sadece turistik yerlerin yakınında yaz aylarında trafik oluyor, onun dışında trafiğe rastlamazsınız.

 

En Uygun Nevşehir Uçak Bileti
 
İstanbul Nevşehir'e en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Nevşehir uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz. 
 
Kapadokya Havalimanı / Kapadokya Airport
 

Nevşehir Kapadokya Havalimanı, (IATA: NAV, ICAO: LTAZ) 1998 yılında hizmete girmiş olan havalimanı.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nın toplam 3500 m²'lik ortak kullanımlı, 700.000 yolcu/yıl kapasiteli iç ve dış hatlar terminali mevcuttur[1]. Havalimanında ayrıca 3000x45 metre boyutunda, 110 PCN mukavemetinde bir adet beton pist ve 5 adet uçak kapasiteli, 240x120 ebadında 110 PCN mukavemetinde beton apron bulunmaktadır.

 

Nevşehir Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Nevşehir'den Uçan Havayolları / Nevşehir Uçak Seferleri
 
Türk HavaYolları Nevşehir Seferleri
Bodrum,
Pegasus Havayolları Nevşehir Seferleri
İstanbul, Trabzon, Ankara, Adana, İzmir, Antalya
 
Nevşehir Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Nevşehir Trabzon 1 saat 00 dk
Nevşehir İzmir 1 saat 20 dk
Nevşehir İstanbul 1 saat 00 dk
Nevşehir Gaziantep 1 saat 00 dk
Nevşehir Bodrum 1 saat 20 dk
Nevşehir Antalya 1 saat 20 dk
Nevşehir Ankara 0 saat 40 dk
Nevşehir Adana 0 saat 50 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet