NEW YORK HAKKINDA

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

Yılbaşı New York Turları

Yılbaşı tatili denince akla gelen ilk yerlerden birisi olan New Yok tatilinizi planlamaya ne dersiniz?
 
Times Meydanı, Central Park, Özgürlük Heykeli ve Empire State Binası New York'ta göreceğiniz eşsiz güzelliklerden sadece bir kaç tanesi. Birde yeni yıla Amerika'da girmek isteyenler için özellikle de Times Meydanı'ndan girmek isteyenler uygun uçak bileti, otel ve rehberlik hizmeti için bizi arayabilirsiniz.
 
Manhattan'ın büyük dünyaca ünlü caddelerinde alışveriş zevkini yaşamak, New York'un en ünlü alışveriş merkezi Macy's in indirimli fiyatları yakalamak, Woodbury Common Premium Outlets'de kendinizi alışveriş çılgınlığına kaptırmak ya da New York'un bilinmeyenlerini Türk ya da yabancı rehberler eşliğinde bisiklet üzerinde ya da at sırtında öğrenmek istiyorsanız 444 34 97 ya da 0 212 603 53 00 nolu telefondan bize ulaşıp New York turlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.
 
NEW YORK HAKKINDA

 

New York Amerika Birleşik Devletleri'nin en kalabalık şehri ve dünyanın en kalabalık metropolitan alanlarından New York metropolitan bölgesinin merkezidir. Şehir bir parçası olduğu New York Eyaleti ile karıştırıldığı için İngilizcede New York City(kısaca NYC) veya The City Of New York olarak da anılır. Şehir; ticaret, finans, medya, sanat, moda, araştırma, teknoloji, eğitim ve eğlence sektöründe önemli katkı yaptığından dolayı küresel kent olarak anılmaktadır. Önemli bir uluslararası diplomasi merkezi olan kent, Birleşmiş milletler genel merkezinede ev sahipliği yapmaktadır ve dünyanın kültür başkenti olarak tanımlanır.

Şehir, dünyanın en büyük doğal limanlarından birinin üstüne kurulmuştur. New York borough adı verilen ve her bir bölümün bircounty olduğu 5 kısımdan oluşur. Bu 5 borough - the Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens ve Staten Island- 1898 yılında tek şehir olarak birleştirilmiştir.

ʺʺ

ʺʺ

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet