Artvin

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Artvin Uçak Bileti

Artvin Hakkında / Artvin Uçak Bileti / Artvin Online Uçak Bileti / Artvin Uçak Seferleri

 

Artvin, Doğu Karadeniz'de Gürcistan ile sınır komşusu olan bir şehrimizdir. Yaylaları ve Milli parklarıyla ünlü Artvin'de Şavşat ilçesinde bulunan Karagöl Sahara Milli Parkı içindeki Şavşat Karagöl ve Borçka-Karagöl görülmeye değerdir. Buradaki Efeler-Gorgit Tabiatı Koruma alanı biyosfer rezervi açından Türkiye'deki tek yerdir ve bu özelliğiyle Birleşmiş Milletler tarafından dünya mirası listesine alınmıştır.

Kentte Karadeniz iklimi hüküm sürer. Yaz kış ılık ve yağışlıdır. Kentin Karadeniz'e kıyısı Hopa ilçesiyle sağlanmaktadır. Bu ilçeden Gürcistan'a sınır kapısı bulunmaktadır. 33 bin nüfuslu şehrin eğitim oranı çok yüksektir. Şehir halkı Ahıska Türkleri, Lazlar ve Gürcülerden oluşmaktadır. Şehirde geçim kaynağı tarımdır. Kivi, çay ve fındık en çok üretilen ürünlerdir. Artvin'de şu anda hizmet veren bir havalimanı bulunmamaktadır. Kente karayoluyla, yazın Trabzon'a düzenlenen feribot seferleriyle ya da Trabzon ya da Erzurum'a kadar havayoluyla ulaşım sağlanır. Şehrin Trazon'a uzaklığı 234 km, Erzurum'a ise 203 km'dir. Kentte Çoruh Üniversitesi eğitim vermektedir. 08 plaka koduna sahip Artvin'e bağlı ilçeler ise şunlardır: Ardanuç, Arhavi, Borçka, Hopa, Murgul, Şavşat, Yusufeli.

 

En Uygun Artvin Uçak Bileti
 
İstanbul Artvin'e en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Artvin uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz.

 

Artvin Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Artvin'den Uçan Havayolları / Artvin Uçak Seferleri

 

Türk Hava Yolları Artvin Seferleri
İstanbul, Adana, Gaziantep, Antalya, İzmir, Bodrum, Ankara,
 
Artvin Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Artvin İstanbul 1 saat 40 dk
Artvin Ankara 1 saat 30 dk
Artvin Antalya 1 saat 10 dk
Artvin Izmir 1 saat 50 dk
Artvin Adana 1 saat 00 dk
Artvin Gaziantep  1 saat 00 dk
Artvin Bodrum 1 saat 50 dk

 

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet